Posted donderdag juni 09, 2022 by Jeroen

We hebben lang uitgekeken naar deze dag en eindelijk was het zover.
4 juni 2022 vond de kinderdag plaats!
Het was voor ons erg spannend, want het was de eerste dag dat jullie ook konden kennismaken met ons als bestuur. Ook waren we benieuwd hoe dit idee uit zou pakken. Dr. Jolanda Schieving was ook van de partij.

Deze dag was voornamelijk voor de kinderen en de ouders. Hoe vaak is het mogelijk dat kinderen met PTEN elkaar kunnen zien immers? En vond plaats op 4 juni 2022 op de Geertjeshoeve in Haarzuilens.
Er was vooral ruimte en tijd om elkaar te leren kennen, elkaars verhaal te horen en daar verbinding met elkaar in te vinden en elkaar zo ook te kunnen steunen. De grote speeltuin met mogelijkheden voor alle leeftijden, dieren aaien, geiten voeren, mini-golfen en pony rijden gaf ook genoeg te doen voor de kinderen.

Ook konden mensen het boekje “Victor heeft Cowden” kopen en donateur worden, want met donateurs kunnen we juist dit soort dagen ook blijven organiseren.

Kortom, het was een zeer geslaagde dag met veel mooie reacties van de deelnemers. Zowel ouders als kinderen hadden een hele leuke dag.

Vergelijkbare berichten