KINDERMIDDAG


Dag allemaal,


Één van de dingen die we als Stichting PTEN België Nederland graag willen realiseren, is de organisatie van een kindermiddag voor kinderen met PHTS en hun broertjes en zusjes. Het (voorlopige) idee is, dat de kinderen zich vermaken in bijvoorbeeld een speeltuin of iets dergelijks, terwijl de ouders elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor de oudere kinderen zorgen we voor een plek om lekker te chillen. De middag staat in het teken van ontmoeting, kennismaking en plezier hebben met elkaar. De voorlopige planning is, dat de kindermiddag gaat plaatsvinden in juni 2020.
Om deze middag zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de doelgroep, zowel qua invulling van de dag als qua locatie, hebben we gegevens nodig van jullie, onze achterban. Daarom het verzoek om aan ons de leeftijd (in juni 2020) en woonplaats door te geven van de kinderen die belangstelling hebben voor zo’n kindermiddag en die ervoor voelen om daaraan deel te nemen. Dit kan per e-mail naar de stichting via ptenbelgienederland@ziggo.nl. Deze gegevens zullen we uiteraard alleen gebruiken voor de organisatie van de kindermiddag en we zullen zorgvuldig omgaan met de verstrekte informatie.
Mocht je een geschikte locatie weten, of mogelijkheden voor bijvoorbeeld sponsoring, dan zouden we daar ook heel graag een bericht over willen ontvangen! Dit kan op hetzelfde e-mailadres als hierboven vermeld.
We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over de kindermiddag! Het lijkt ons heel waardevol om mensen die met deze zeldzame aandoening te maken hebben, met elkaar in contact te brengen.
Namens de stichting bij voorbaat dank voor de reacties!


Hartelijke groet,
Namens de Stichting PTEN België Nederland,
Marleen Koopman en Elles Pot

Vergelijkbare berichten