Koffiemomenten

Koffiemomenten

  • 12

  • sep

  • days left

Koffiemomenten
Eén van de dingen die wij graag willen bereiken als stichting, is het bevorderen van lotgenotencontact tussen patiënten met PHTS en hun naasten. We merken dat sommige patiënten veel behoefte hebben aan het delen van hun ervaringen met andere patiënten. We hebben immers allemaal te maken met een zeldzame aandoening en er is niemand die zo goed begrijpt wat dat betekent als iemand die zelf ook met diezelfde aandoening te maken heeft. Daarom gaan we koffiemomenten organiseren. Gezien het feit dat onze stichting er is voor patiënten in heel Nederland en België, gaan we de koffiemomenten in eerste instantie online organiseren, via een Zoom bijeenkomst. Als het praktisch haalbaar is en er is behoefte aan, willen we in een later stadium de koffiemomenten ook graag live gaan organiseren.
Dit is voor ons natuurlijk ook even uitproberen hoe het gaat. Daarom hebben we een viertal onderwerpen bedacht en vier wisselende momenten gekozen, zowel overdag als ’s avonds en zowel doordeweeks als in het weekend. We gaan kijken welke momenten in de praktijk het best bezocht zullen gaan worden.
Per bijeenkomst is er ruimte voor maximaal 8 deelnemers, met daarbij 2 van onze vrijwilligers als gespreksleiders en ervaringsdeskundigen.
Schrijf je nu in.
  • 12 sep
  • -19774 days left